BeaBingo Gestopt

BeaBingo

BEABINGO IS GESTOPT
Dit is een oude review. Helaas is Beabinog gestopt. We raden daarom aan om bij Bingocams te gaan spelen, andere naam, maar net zo gezellig!

BeaBingo.nl is de website waar je als Nederlandse online bingoliefhebber terecht kan. De website staat namelijk helemaal in het teken van Nederland en zelfs de koningin is de mascotte van BeaBingo. Uiteraard kom je hier natuurlijk ook voor het bingospel zelf en de gezelligheid van je medespelers. Zodra je jezelf aanmeld voor BeaBingo kan je direct gebruik maken van een leuk welkomst voordeel. Je ontvangt namelijk direct twee euro gratis speelgeld. Daarnaast wordt het eerste speelgeld dat je stort gratis tot honderd euro verdubbeld. Hierdoor kan je extra veel online bingokaarten kopen met bijvoorbeeld tien euro of meer op de online bingo website van BeaBingo.

Bingorooms

Als je een BeaBingo.nl-account hebt aangemaakt dan kan je naar binnen bij de speciale Bingorooms. De bingorooms zijn onderverdeeld in twee bingovariant spellen. Je kan bij BeaBingo namelijk 75ball bingo en 90ball bingo spelen. Bij 90ball bingo zijn er drie bingorooms die zijn ingedeeld op prijs per bingokaart. Het minimale bedrag waarvoor je kan spelen is twee eurocent per bingokaart en het maximale bedrag is vijfentwintig eurocent per bingokaart. Uiteraard is twee eurocent natuurlijk heel leuk alleen het nadeel is dat deze bingoroom altijd vrij vol zit. Er is namelijk geen maximum van aantal spelers bij BeaBingo. Het kan daardoor zomaar dat je op een druk tijdstip met meer dan tweehonderd spelers speelt.

In de bij 75ball bingorooms is het minimale bedrag per bingokaart vijftien eurocent per bingokaart en het maximale bedrag vijftig eurocent per bingokaart. Naast het brede assortiment aan bingorooms is er ook nog interactie met de bingospelers. Regelmatig worden er namelijk zogenaamde chatroom games gespeeld. Hierbij kan je extra speelgeld verdienen door actief mee te doen in de chatroom. Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om samen met je medespelers een chatroom spelletje te spelen.

Betaalmethodes

BeaBingo.nl heeft verschillende mogelijkheden om online speelgeld te kopen. Vervolgens kan je dit speelgeld gebruiken in de verschillende online bingorooms. Het minimale bedrag dat je kan storten bij BeaBingo is tien euro en het maximale bedrag is duizend euro per keer. Je kan bij BeaBingo kiezen voor de betaalmethodes: iDeal, NETeller, Moneybookers, Ukash en de Paysafecard. De gemakkelijkste betaalmethode is voor de meeste spelers iDeal. Hiermee kan via je eigen bank direct geld worden overgeschreven naar je speelaccount. Zo hoef je niet lang te wachten en kan je direct gaan spelen in de bingorooms van BeaBingo.

Als je geld wint dan kan je er twee dingen mee doen bij BeaBingo. Je kan ervoor kiezen om het geld te gebruiken om nieuwe bingokaarten te kopen. Maar je kan het geld ook laten uitkeren op jouw bankrekening. Zo kan je er vervolgens iets leuks voor kopen. Geld laten storten op jouw bankrekening kan al vanaf tien euro per keer en tot maximaal 2500 euro per dag. Binnen enkele werkdagen staat vervolgens jouw geld op je bankrekening.

Conclusie

BeaBingo is een zeer gezellig online bingospel. Elke bingoroom is namelijk goed gevuld met gezellige bingospelers. Een nadeel hieraan is wel dat BeaBingo geen maximum heeft ingesteld per bingoroom. Hierdoor kan het soms voorkomen dat er wel erg veel mensen in een bingoroom zitten. Dit kan je wel zelf oplossen door voor een andere bingoroom te kiezen. Daarnaast zijn de toevoeging van chatgames en een grote welkomstbonus ook mooi meegenomen. Je kan met de welkomstbonus zelfs een paar rondes eerst gratis meespelen voordat je met je eigen geld gaat spelen. BeaBingo is een online bingo website die je zeker een keer moet hebben uitgeprobeerd. Probeer BeaBingo daarom gerust eens uit met de twee euro gratis speelgeld. Je zal al snel merken hoe gezellig het is om op deze website online bingo te spelen.

» Ga nu naar BeaBingo.nl en speel in de leukste bingorooms!