Bingo Bonus

Alle bingo websites proberen hun spelers te belonen door extra bonussen weg tegeven. Om te beginnen geven de bingo rooms een bonus van enkele euros gratis weg wanneer je je registreert bij hun. Dit een gratis bingo bonus, waar geen verplichtingen aan vast zitten, je hoeft dus geen storting te maken.

Als de bingo site je dan bevalt en je besluit voor echt geld te gaan spelen krijg je bovenop je eerste storting ook nog eens een mooie bingo bonus.

Bingocams
Gratis Aanmeld Bonus: €5
Eerste Stortinsbonus: max €100
Bingocams.com
Jackpot City
Eerste Stortinsbonus:
100% tot $300 bonus
JackpotCityBingo.com


Online bingo spelen is natuurlijk super gezellig. Maar kan nog leuker worden met een grote bingo bonus waardoor het lekker voordelig kan worden om online bingo te spelen. Online bingo kan namelijk voordeliger zijn dan je gewend bent van de traditionele bingo spellen. Bij de bingoclub koop je namelijk een bingoboekje voor een paar euro en ben je verplicht om iedere ronde mee te spelen. Bij online bingo kan je bingokaarten kopen en betaal je iedere ronde of je mee speelt of niet. Daarnaast zijn de bingokaarten soms al verkrijgbaar voor een paar eurocent per kaart. Je kan het nog goedkoper maken door gebruik te maken van de speciale bingo bonus.

Een bingo bonus is een speciale bonus die je kan verdienen door jezelf bijvoorbeeld aan te melden op een online bingo website. Maar je kan het ook verdienen door andere dingen op een online bingo website. Bijvoorbeeld door voor de eerste keer speelgeld te storten of op bepaalde dagen speelgeld te storten. Een bingo bonus bestaat uit een extra geld bedrag die je alleen kan gebruiken om bingokaarten te kopen. Je kan op deze manier gratis extra bingokaarten kopen zonder er extra geld voor te moeten betalen. Hoeveel bingo bonus je ontvangt is helemaal afhankelijk van de bingo acties op de websites. De meeste online bingo websites geven bijvoorbeeld een bingo bonus van twee tot vijf euro bij aanmelding. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen behalve jezelf aanmelden op een online bingo website. Vervolgens krijg je twee tot vijf euro gratis speelgeld waarmee je de verschillende online bingorooms mag gaan uitproberen.

Als je voor de eerste keer bingokaarten voor echt geld gaat kopen dan ontvang je bij jouw eerste storting meestal een leuke bingo bonus. De meeste websites geven een bingo bonus van 100%. Dit betekend dat het speelgeld gratis wordt verdubbeld door de website waarbij je online bingo gaat spelen. Stort je bijvoorbeeld tien euro aan speelgeld dan krijg je een bingo bonus van tien euro. Je hebt op deze manier ineens twintig euro aan speelgeld om te besteden bij online bingo. Naast het storten van speelgeld en jezelf aanmelden bij online bingo kan je ook nog op andere manieren een bingo bonus verdienen. Je kan bijvoorbeeld een bingo bonus verdienen door mee te doen aan speciale bingo chatgames. Dit zijn spellen waaraan je gratis mee kan doen als je online bingo speelt en al een keer geld gestort hebt. Bij deze chatgames moet je bijvoorbeeld actief zijn in de chat en bijvoorbeeld spelletjes spelen met getallen. Neem bijvoorbeeld een gratis lot op jouw geboortedatum bij een chat game. Vallen de nummers van jouw geboortedatum dan krijg je een gratis bingo bonus. Hier hoef je helemaal niks voor te doen behalve door te geven dat je mee doet aan de chatgame. Dit geef je door aan de chathost die aanwezig zijn bij de online bingo spellen. Je kan leuke bingo bonussen verdienen met de chatgames bij online bingo websites zoals Bingocams en Flabingo. Doe daarom snel mee in de gezellige bingorooms van deze websites.