bingo bonussen in juni

by Sally van der Ruijt on 22 juni 2012

Op zoek naar een pak bingo bonussen voor de maand juni? Dan zit je zeker goed bij bingovrouwen, want wij geven je nu een overzicht van het meest opmerkelijke bingo bonus gamma waarvan jij gebruik kunt maken in de maand juni.

Allereerst is BingoCams aan de beurt, die weer naar buiten komt met een pak bonussen voor nieuwe maar ook bestaande spelers. Voor nieuwe spelers is er nog steeds de registreer bonus maar ook de stortingsbonus. Natuurlijk zijn dit niet de enige bonussen die deze maand bij BingoCams te verdienen zijn, ook een pak andere bonussen zoals de status bonus en de speciale evenementen bonussen wachten op een nieuwe eigenaar!

Ook bij Jackpot City Bingo vliegen de bonussen de deur uit! Wanneer je een eerste storting doet in de maand juni bij Jackpot City Bingo, dan kan je tot 300 euro gratis speelgeld ontvangen! Ook krijg je bij Jackpot City Bingo gegarandeerd dagelijkse bonussen. Verder staan nog de maandelijkse promotie en maandelijkse jackpot op het programma! Redenen genoeg dus om van de bonussen bij Jackpot City te profiteren.

Maria Bingo komt ook in de maand juni met de opmerkelijke 100% winstkans promotie naar buiten. Wanneer je namelijk 25 euro inzet, krijg je gegarandeerd 25 euro terug! Een opmerkelijke promotie van deze vaste waarde uit het bingo circuit.

De bonussen vliegen de deur uit in de maand juni! Zet jouw zomer in met grotere winstkansen en breng snel een bezoekje aan het bovenstaande bingo aanbod. Misschien wordt jouw zomer wel aangevuld met een groot geldbedrag!

Previous post:

Next post: