Groot aantal bingo bonussen te verkrijgen

by Sally van der Ruijt on 24 februari 2012

Deze maand zijn er tal van bingo bonussen te verkrijgen op populaire bingo websites. Maar wat moet jij dan precies doen om deze bonussen te verdienen? Alles hangt af van de website waarbij jij jezelf gaat registreren.

Zo zijn er een groot aantal bonussen te verdienen bij onder andere bij Maria Bingo. Zo geeft maria.com een bonus weg van maar liefst 200%! Bij een inzet van 25 euro ontvang jij een bonus van maar liefst 50 euro! Aan deze bonus is geen lastige voorwaarde verbonden. Zo ontvang jij 50 euro gratis wanneer jouw totale inzet 25 euro heeft bereikt. De actie is enkel geldig voor nieuwe spelers op Maria Bingo, dus profiteer zo snel mogelijk van deze super aanbieding.

Nog een nieuwe promotie vindt jij bij Flabingo. Jij kunt er immers niet alleen geldprijzen winnen, maar ook punten. Deze punten kan jij gemakkelijk verdienen door bijvoorbeeld een vriend uit te nodigen of door het winnen van de chatgames. Deze punten kan jij gaan inruilen voor leuke prijzen! Kortom, jij wint dus altijd bij Flabingo.

Ook bij bingocams zijn er tal van promoties waarvan nieuwe en bestaande spelers gebruik van kunnen maken. Zo kan jij onder andere gebruik maken van een gratis registratie bonus, een welkomstbonus van maar liefst 100 euro en nog vele andere. Ook zijn er af en toe speciale evenementen en live cash prijzen te winnen.

Maak nu ook gebruik van het ruime aanbod aan promoties en bonussen en registreer jezelf bij Maria Bingo, Flabingo of Bingocams! Misschien wordt jij wel de volgende grote winnaar!

Previous post:

Next post: