Bingo Reviews

Er zijn op het internet een aantal sites waar je bingo kan spelen, maar laten we eerlijk zijn: niet elke site is even goed. Daarom hebben wij van BingoVrouwen.com een groot aantal bingo sites uitgeprobeerd, en hebben hier onder onze top 3 samengesteld.

1) Bingocams

Bingocams staat er om bekend dat je online bingo kan spelen, en dat je tegelijk kan webcam chatten. Daarnaast heeft Bingocams ook nog eens het Live Win Moment: de webcam van een winnende speler wordt live uitgezonden in de bingoroom, waardoor dus iedereen kan zien hoe jij je bingowinst viert!

» Lees de review over Bingocams
» Ga naar Bingocams.com

2) Flabingo

Flabingo PrintscreenFlabingo is een leuke Nederlandse bingo site met een Flamingo als mascotte. Flabingo staat er om bekend dat ze een jackpot hebben die kan oplopen tot wel €10.000.

» Lees de review over Flabingo
» Ga naar Flabingo.com

3) Bingolot

Bingolot

» Lees de review over Bingolot
» Ga nu Bingolot Spelen

4) Maria Bingo

Maria Bingo PrintscreenMaria Bingo is een van oorsprong Zweedse bingo site, maar tegenwoordig hebben ze een volledig Nederlandstalige site, met Nederlandstalige chat hosts. De chat bij Maria Bingo is dus gewoon Nederlandstalig. Naast bingo kan je bij Maria Bingo ook casino spelletjes en poker spelen.

» Lees de review over Maria Bingo
» Ga naar MariaBingo.com

5) BeaBingo

BeaBingo is een volledig Nederlandstalige bingo site waar je zowel 75 als 90 ballen bingo kan spelen. Ook de chat en de bingoleiders zijn volledig Nederlandstalig, en dat speelt wel zo lekker.

De nummertjes worden omgeroepen door niemand minder dan Hans van der Togt, die er eigenlijk best wel een goede stem voor heeft.

» Lees de review over BeaBingo
» Ga naar BeaBingo.nl