Bingospel

by Ellen van Waalwijk on 7 december 2011

Veel vrouwen vinden het online bingospel zeer uitdagend en spannend. Maar waar bestaat het bingospel precies uit? Het bingospel bestaat uit een kaart met getallen van één tot negentig of van één tot vijfenzeventig. Dit is afhankelijk van of je 90 ball bingo of 75 ball bingo speelt. Vervolgens is er een rad met ballen en iedere keer rolt er een bal uit. De speler die als eerste één rij vol heeft wint het bingospel. Maar vaak wordt er ook gespeeld voor de eerste volle kaart of een figuurtje in de bingokaart. Het kan voorkomen dat er twee mensen tegelijk bingo hebben. In dit geval wordt de geldprijs gedeeld met de anders spelers die bingo hebben.

Toch is er wel een klein verschil met het online bingospel en het klassieke bingo spel. Online kan je namelijk bingo spelen wanneer jouw dat uitkomt. Ondertussen kan je ook nog eens gezellig chatten met de andere online bingo spelers. Om het extra gezellig te maken zijn er ook nog zogenaamde chatgames. Voor chatgames is geen geldinleg nodig en hier kan je gratis aan meedoen. Het enige wat je hoeft te is lekker chatten met de andere bingo vrouwen (of bingo mannen natuurlijk ;)).

Veel spelers zijn helemaal weg van het online bingospel. Voornamelijk omdat het gezellig is om te chatten met andere dames en soms zelfs heren. Het leuke is dat je niet alleen chat over de alledaagse dingen, maar ook omdat je elkaar aanmoedigt om te winnen. Iedereen gunt elkaar een volle bingokaart en dat maakt het extra gezellig. Daarnaast is er altijd een moderator aanwezig waaraan je vragen kunt stellen. Zo sta je nooit alleen in het online bingospel. Als je er even niet uitkomt dan staan ze klaar om je te helpen vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Je speelt namelijk nooit alleen online bingo.


Previous post:

Next post: