iDeal Bingo

by Ellen van Waalwijk on 24 juni 2011

iDealOpzoek naar een eenvoudige en vooral veilige manier om online bingo te spelen? Als je graag bingo voor geld wil spelen dan maakt iDeal bingo het voor jouw als online bingoliefhebber veilig om online bingo te spelen. iDeal is een eenvoudige betaalmethode waarmee je gemakkelijk en snel online betalingen kan doen. De betalingen verlopen altijd via jouw eigen bankrekening waardoor je direct ziet hoeveel er wordt afgeschreven. Je schrikt op deze manier niet aan het einde van de maand van de rekening. Daarnaast het natuurlijk extra eenvoudig om via je eigen bankrekening te betalen in plaats van andere betaalmethodes. iDeal Bingo werkt ook vrij direct, dit betekend dat een betaling via iDeal direct wordt afgeschreven van je bankrekening. Daar tegen over staat dat het geld bedrag ook direct op jouw online bingo account staat. Je kan op deze manier snel weer aan de slag met online bingo en je hoeft niet te wachten tot je betaling ontvangen is.

iDeal Bingo maakt het online bingo spelletje net weer een stukje spannender dan gewoon bingo spelen. Dit betekend omdat er nu ook echt iets op het spel staat namelijk jouw eigen geld. Als je geld wint geeft dat natuurlijk ook een leuke motivatie om verder te spelen. Maar je kan het geld natuurlijk ook altijd laten uitkeren op jouw bankrekening. Zo kan je zelf bepalen of je nog een rondje extra iDeal Bingo speelt of dat je het geld lekker aan iets leuks besteed. Pak de uitdaging aan om iDeal bingo te gaan spelen want al snel zal je merken hoe leuk dit online spelletje is.

Een goed voorbeeld van een iDeal Bingo website is Flabingo.com, waarbij het storten van geld naar je bingo rekening, en het laten uitbetalen van winsten super eenvoudig is en snel gebeurt.

Previous post:

Next post: