Registratie bij River Bingo wordt beloond

by Sally van der Ruijt on 26 november 2012

Spelen bij River Bingo heeft zo zijn voordelen. Niet alleen krijg je er nieuwe vrienden en leuke bingo spellen voorgeschoteld, registratie bij deze online bingo provider wordt nu ook beloond. Als nieuwe speler krijg je namelijk 2.50 euro gratis bij registratie van River Bingo!

Deze 2.50 euro kan je gebruiken om gewoon te worden aan River Bingo. En misschien kan je ook een leuk geldbedrag winnen! Om van deze bonus gebruik te maken moet je slechts aan enkele basisvoorwaarden voldoen, zoals minstens 18 jaar oud zijn.

Bij River Bingo kan je 90 bal bingo en 75 bal bingo spelen. Dit zijn de meest bekende varianten van bingo, dus het is niet moeilijk om gewoon te worden aan de spelregels. Verder is iedere bingo room voorzien van een chat functie. Hier kan je praten met andere spelers, of vragen stellen in verband met het desbetreffende bingo spel of River Bingo.

Heb je nog meer vragen over River Bingo of verschillende bingo spellen die er worden aangeboden? Dan kan je alvast terecht bij onze pagina met meest gestelde vragen.

Indien je verder wilt blijven spelen bij River Bingo, dan kan je gebruik maken van bekende betaalmethoden om je spelersaccount aan te vullen. De meest gebruikte betaalmethoden bij River Bingo zijn bijvoorbeeld Ideal en Paysafecard. Het storten van geld op je spelersaccount is heel gemakkelijk en er worden speciale instructies voorzien die je alleen maar hoeft te volgen.

Probeer nu ook bingo bij River Bingo en profiteer ook van de gratis welkomstbonus! Wij van Bingovrouwen wensen je alvast heel veel succes toe!

Previous post:

Next post: