Bingocams

Bingocams.com is een uniek concept als het gaat om online bingo spelen en chatten. Je kan het met BingoCams namelijk ontzettend leuk combineren. BingoCams geeft je namelijk de mogelijkheid om je webcam aan te zetten tijdens het online bingo spelen. Hiermee kan je jouw medespelers ook echt zien en daarnaast ook nog eens extra geld verdienen. Als je wint en je hebt jouw webcam ingeschakeld dan maak je kans op extra geld. Jouw live win moment wordt namelijk opgenomen en de leukste wordt iedere maand beloond met een leuk geldbedrag. Als nieuwe speler bij BingoCams kan je ook nog eens gebruik maken van een leuke welkomstbonus. Je kan hierbij denken aan vijf euro gratis speeltegoed zodra je begint te spelen bij BingoCams. Daarna krijg je nog eens een verdubbeling van je speelgeld zodra je jouw eerste speelgeld stort bij BingoCams.

Bingorooms

BingoCams speelt één bingo variant namelijk 90 ball bingo. Hiervan zijn wel verschillende bingorooms ingedeeld op prijs per bingokaart. Zo bepaal je zelf voor hoeveel geld jij bingokaarten kan kopen. Iedere bingoroom heeft zijn eigen maximum aan spelers en bingokaarten bij BingoCams. Zodra je de bingokaarten gekocht hebt kan je zelf bepalen of je jouw webcam aan wilt hebben of uit. De zogenaamde chathost in de bingoroom heeft in ieder geval haar webcam aan. Ze zal ook live via haar webcam antwoorden geven op jouw vragen. Je hebt zo het gevoel dat je echt persoonlijk contact heb met BingoCams.

In de Bingorooms van BingoCams worden ook diverse bingoroom chatgames gespeelt. Bij deze spellen kan je extra speelgeld verdienen waarmee je gratis bingokaarten kan kopen. De chatgames zijn heel simpel en bij de meeste chatgames is het voldoende om gewoon gezellig mee te chatten. De spelregels van de chatgames staan allemaal uitgelegd op de website. Als je er toch even niet uitkomt dan kan je het rustig even aan de chathost vragen. De chathost is namelijk zeer vriendelijk bij BingoCams en helpt je graag met al je vragen. Zelfs de vragen die je gemakkelijk zelf op de website kan terug vinden worden vriendelijk beantwoord.

Betaalmethodes

De betaalmethodes van BingoCams zijn afgesteld op de Nederlandse spelers. Hierdoor kan je gebruik maken van betaalmethodes waarmee je al bekend bent. Je kan je speelgeld bijvoorbeeld opwaarderen met een betaalmethode als iDeal. iDeal werkt het zelfde als een bankoverschrijving alleen nu gebeurd het direct. Hierdoor staat het speelgeld direct op jouw BingoCams account. Je hoeft zo niet te wachten tot de bankoverschrijving bij BingoCams ontvangen is en je kan direct aan de slag met de bingo games.

Een andere betaalmogelijkheid bij BingoCams is Pay Per Call. Hiermee bel je naar een 0900 nummer en kan je via jouw telefoonrekening je speelgeld opwaarderen. Je saldo wordt ook via deze methode direct opgewaardeerd alleen kan je hierbij tot maximaal vijftig euro opwaarderen. Via iDeal kan je zelf het bedrag bepalen en kan je ook met veel hogere bedragen opwaarderen.

Conclusie

BingoCams is een enthousiaste online bingo website waarbij er echt is gedacht aan de online bingo liefhebbers. De makers van de website hebben namelijk hun best gedaan om de website zo dicht mogelijk bij de echte bingowereld te houden. Daarom hebben ze ook het unieke concept bedacht waarbij je als bingo spelers de andere spelers kan zien via de webcam. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om hier niet aan mee te doen. Maar je kan zo wel een hoop extra geld mislopen door jouw live winmoment niet vast te laten leggen met de webcam. Bingocams.com is een interactieve website waarbij je vele gezellige uren zoet kan zijn met chatten, en natuurlijk het spelen van online bingo met jouw nieuwe online vrienden.

Jouw Beoordeling van Bingocams

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)

» Ga nu naar BingoCams.com en speel vandaag nog online bingo!

Bingocams, 3.5 out of 5 based on 4 ratings