Betaalopties bij Bingocams

by Sally van der Ruijt on 21 december 2012

Eén van de redenen waarom BingoCams nog altijd bijzonder populair is, is het grote aanbod aan betaalmogelijkheden waarvan je kunt gebruik maken bij deze bingo provider.
De eerste betaaloptie die je kunt gebruiken bij BingoCams is Mastercard en Visa. Door gebruik te maken van deze betaaloptie kan je ook meteen beginnen met spelen, want een storting maken met deze betaaloptie zorgt ervoor dat het geld meteen op je spelersaccount terechtkomt. Ook kan je met deze optie gebruik maken van Solo en Maestro.

Ook zijn er enkele elektronische portemonnees waarvan je kunt gebruik maken bij BingoCams, bijvoorbeeld Moneybookers en Neteller. Het gebruik van deze portemonnees is meestal met een klein bedrag verbonden, maar het is wel een gemakkelijke manier om een overzicht te krijgen van je geld online.

Dan zijn er ook nog de betaalkaarten die je in je lokale krantenwinkel of supermarkt kunt verkrijgen, zoals Ukash en PaySafeCard. Door de code van deze betaalkaarten op de website in te voeren, krijg jij ook meteen het geld op je spelersaccount toegeschreven. Dit is ook een snelle manier om geld op je account te storten.

Om met echt geld te spelen bij BingoCams, moet je een storting maken van minstens tien euro. BingoCams zelf rekent geen kosten aan voor het storten en opvragen van geld, maar toch controleer je best even de kosten verbonden met de betaaloptie waarvan je gebruik maakt. Sommige kredietkaarten vragen namelijk een klein bedrag bij iedere transactie.

Keuze genoeg dus indien je bingo wilt spelen bij BingoCams. Maak gebruik van een betaaloptie naar keuze en geniet van de leuke prijzen die je bij BingoCams kan winnen!

Previous post:

Next post: