Bingocams evenementen

by Sally van der Ruijt on 11 september 2012

Je bingo ervaring kan niet compleet zijn zonder meegespeeld te hebben met bingocams. En het is zeker de moeite om even een kijkje te nemen op de bingocams website. Niet alleen kan je er bonussen en promoties terugvinden, maar ook een heel groot aantal evenementen.

Er zijn alvast heel wat evenementen terug te vinden bij bingocams. Op de bijpassende evenementen pagina vind je niet alleen de toekomstige evenementen, maar ook evenementen die zijn afgelopen.

Vandaag kan je alvast meespelen met Tuesday Tunesday. Bij dit evenement is het de bedoeling dat je de naam van de artiest kunt opnoemen en winnen. Dit evenement vindt een uur langs in de Bingbling en Millionaire kamer. Je kunt meespelen met Tuesday Tunesday van 13.00 – 14.00 en 22.00 – 23.00 uur. Iedereen heeft kans op een extra bonus in deze bingo kamers, want iedere speler mag maximaal 4 keer winnen.

Natuurlijk mag het bekende spelletje Hangman ook niet aan het lijstje van evenementen ontbreken. Wanneer je het woord kan raden, maak je kans op fantastische bonus prijzen! Iedere maandag, woensdag en vrijdag kan je voor een uur meespelen met dit evenement.

Het Happy Hour evenement mag je zeker niet missen! Wanneer je een bingo kaartje koopt, krijg je er eentje gratis bovenop! Happy Hour kan worden gespeeld op maandag, woensdag en vrijdag. Als je wilt meespelen met Happy Hour moet je wel snel zijn, want er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar. Dit is een zeer populair evenement want de ticket prijs is zeer goedkoop, namelijk 5 eurocent per ticket.

Geniet nu van de verschillende evenementen op bingocams en maak ook kans op leuke bingo prijzen!

 

Previous post:

Next post: