Bingocams verwent trouwe spelers

by Sally van der Ruijt on 12 november 2012

Heel veel mensen hebben ondertussen definitief gekozen voor Bingocams. Een echte verassing is dit natuurlijk niet, want door het unieke concept van Bingocams heeft menig speler al zijn vaste stek gevonden. Ook draagt Bingocams zeer goed zorg voor zijn spelers, en dit is te merken aan het grote aantal promoties en leuke acties waarmee Bingocams naar buiten komt.

Spelers die al een tijdje bij Bingocams spelen hebben het alvast al gemerkt, de vele promoties, bonussen en acties die bijna dagelijks door Bingocams worden gehouden. Ook nieuwe spelers kunnen genieten van de zogenaamde stortingsbonussen, die gratis speeltegoed op je rekening gaan storten. Nog meer geld om bingo te spelen dus!

Hoewel Bingocams veel bonussen en promoties weggeeft, en hun spelers verwennen, is er toch nog een andere reden waarom vele mensen kiezen en blijven bij Bingocams. Het unieke concept van spelen met een webcam is daar één van. Vele online bingo spelers missen vaak het persoonlijk contact die men in een spelletje zaalbingo wel heeft. Dit hoeft niet langer zo te blijven, want Bingocams heeft hun spelers de mogelijkheid om met een webcam te spelen.

Vele spelers maken al gebruik van een webcam tijdens het spelen van een bingo spelletje. Maar natuurlijk is het gebruik van een webcam niet verplicht. Toch heeft het spelen met een webcam voordelen, want zo wordt jouw winmoment vastgelegd. Wil je de voordelen weten van het live winmoment, of gewoon meer informatie over Bingocams? Surf dan als de bliksem naar Bingocams.com en bekijk de laatste nieuwe promoties, bonussen en live winmomenten!

Previous post:

Next post: