Gratis spelen voor echt geld

by Sally van der Ruijt on 3 september 2012

BingoCams is één van de beste online bingo websites, zoveel is al bekend. Maar nu biedt Bingocams hun spelers ook de mogelijkheid om gratis echt geld te verdienen? Het klinkt misschien wat raar, maar door mee te spelen in gratis bingo rooms kan je echt geld verdienen! Dit betekend dat je fantastische prijzen kunt winnen, zonder maar één eurocent te investeren!

Om mee te spelen met deze fantastische promotie hoef je zelfs niets speciaal te gaan doen. Je meldt je aan bij Bingocams en surft naar de “Freebie Fiesta” room. Iedere maand wordt in deze room 4 uur gratis bingo iedere dag aangeboden! Iedere week kan maar liefst 400 euro worden gewonnen, dus meespelen in de gratis room is zeker de moeite waart!

De gratis “Fiesta” room is echter niet het enige gratis bingo spel dat bingocams hun spelers aanbiedt. Wanneer je jezelf als nieuwe speler bij bingocams gaat registreren, krijg je gratis 5 euro speeltegoed! Als je dan ook geregeld bij bingocams gaat spelen, krijg je ook nog eens kans om 500 euro gratis en voor niets te winnen! Ook in de Cash Corner is er heel wat te winnen, want vanaf 8 uur tot middernacht is er elk halfuur een gratis spel! Dit betekent, 32 gratis spellen per dag!

Wil je meer te weten komen over het unieke concept van bingocams? Lees dan snel even onze gedetailleerde review over deze prachtige online bingo website door! Je krijgt er een heleboel uitleg over de verschillende features van bingocams, maar ook uitleg over de betaalmethodes en bingorooms. Maak nu ook gebruik van de aanbiedingen op bingocams en surf naar bingocams.com!

 

Previous post:

Next post: