Kerst bij Bingocams

by Sally van der Ruijt on 18 december 2012

Vele bingo websites maken hedendaags gebruik van een promotie om de kerstdagen te vieren, dus BingoCams mocht ook zeker niet aan dit lijstje ontbreken! Bij BingoCams kan je namelijk ook tijdens de kerstdagen profiteren van fantastische promoties.

De eerste promotie is de ‘Christmas Cams’ van BingoCams. Je kunt er genieten van dagelijkse prijzen en speciale jackpotten die er tijdens bingo spellen worden weggegeven. Indien je jezelf deze maand registreert bij BingoCams wordt je nog eens extra beloond, want je krijgt een gratis 5 euro en ook nog eens een 200% stortingsbonus!

En de kerstman geeft nog meer cadeaus weg bij BingoCams, want je kunt er ook gebruik maken van een speciaal advent evenement. Je kunt de advent kalender van BingoCams verkrijgen door te surfen naar hun Facebook pagina, of gewoon door in te loggen op de website. Ga daarna op zoek naar het dagelijkse nieuws om jouw cadeautje te krijgen.
Indien je dacht dat dit de enige promoties waren waarvan je momenteel kunt profiteren bij BingoCams, dan ben je verkeerd want er is nog veel meer aan kerstpromoties te verdienen bij BingoCams.

Met het aanmaken van een kerst avatar kan je ook een gouden ticket verdienen. Maak gebruik van je kerstboom, kerstlichtjes, kerstmutsen en alle middelen mogelijk om van jouw avatar de winnaar te maken! Slechts 1 gouden ticket kan worden gewonnen per speler en de speler moet een storting hebben gemaakt in de laatste 14 dagen.

Neem snel even een kijkje op BingoCams voor meer promoties zoals Deck The Halls en nog zoveel meer! Wij van Bingovrouwen wensen je alvast veel succes toe!

Previous post:

Next post: