Live marathon bij Bingocams

by Sally van der Ruijt on 18 januari 2013

Heb je deze maand nog niet voor een vast bingo evenement gekozen? Dan loont het misschien de moeite even langs te gaan bij Bingocams, want naast het winnen van een auto kan je er ook deelnemen aan een leuke bingomarathon!

Tijdens dit evenement heb je gans januari maar liefst 36 kansen om te winnen! Maar wat kan je nu precies winnen in dit bingomarathon evenement? Leuke geldprijzen natuurlijk! Bingospelers worden gans januari verwend dagelijks en wekelijk verwend met live winmoment prijzen!

Om kans te maken op deze fantastische geldprijzen die door Bingocams worden weggegeven, moet je natuurlijk je webcam aanschakelen want jouw live winmoment kan wel eens in de prijzen vallen! Dagelijks wordt het beste live winmoment geselecteerd en de specifieke speler beloond met een heerlijke gratis 50 euro geldprijs.

Niet alleen dagelijks worden live winmomenten bekroond, want wekelijks vindt een wedstrijd plaats tussen de zeven winmomenten van die week. De winnaar wordt aan het eind van de week beloond met een 100 euro geldprijs!

En indien je nog altijd niet genoeg krijgt van live winmomenten, dan maak je ook nog kans op de maandelijkse 500 euro geldprijs. Aan het eind van januari delibereert een professionele jury over het best live winmoment, waardoor opnieuw enkele gelukkige spelers in de prijzen zullen vallen.

Speel dus deze maand zeker mee met Bingocams, en zorg er voor dat jouw live winmoment zeker opvalt. Neem even een kijkje tussen de vorige live winmomenten en zoek een originele invalshoek om van jouw live winmoment het beste winmoment ooit te maken! Veel succes!

Previous post:

Next post: