Sing 2 Win bij Bingocams

by Ellen van Waalwijk on 27 juni 2011

Sing2Win bij Bingocams

Vanavond wordt bij Bingocams voor het eerst de Sing2Win-wedstrijd gespeeld. Alle bingospelers kunnen tijdens het live win moment een liedje zingen, en de beste/leukste/grappigste live win momenten winnen een extra prijs! Je hoeft niet bang te zijn dat het hier om een soort Idols gaat, want zelfs ook als je heeeel vals zingt kan je winnen!

De hoofdprijs van de Sing2Win is een Bol.com waardebon van 100 euro. In totaal zijn er vanavond 20 extra prijzen te winnen met een totaal van 300 euro aan Bol.com.

De Sing2Win actie is geïnspireerd door LoveKim, die tijdens Carnaval verkleed als Gene Simmons (de zanger van de rockband Kiss) het nummer ‘I was made for loving you’ ten gehore bracht tijdens het Live Win Moment. De chathosts vonden dat zo grappig dat Bingocams er nu deze een hele avond van heeft gemaakt!

De Bol.com waardebonnen die er te winnen zijn komen bovenop de normale bingoprijzen, dus het is een extra bonus voor de winnaars! De Sing2Win actie loopt van 19.00 tot 00.00 uur, in alle bingorooms waar een chathost zit.

Ga nu naar Bingocams.com en doe mee, of kijk mee met Sing2Win!

Previous post:

Next post: