Win een auto bij BingoCams

by Sally van der Ruijt on 4 januari 2013

Het grootste toernooi van BingoCams houdt niet op na 31 december! Want tot en met 25 januari maak jij nog steeds kans op de Peugeot 107 in het gouden ticket toernooi! Indien je nog geen bingo gespeeld hebt bij BingoCams kan je ook nog altijd genieten van 5 euro gratis speeltegoed + 200% bonus op je eerste storting!

Maar hoe maak je nu kans op die fantastische auto? Tijdens januari worden er opnieuw verschillende promoties gehouden waar je een gouden ticket kunt winnen. Wanneer je dan een gouden ticket kunt bemachtigen, kan je deelnemen aan het gouden ticket jackpot toernooi op 25 januari. In dit toernooi kan jij de gloednieuwe Peugeot 107 winnen!

Om kans te maken op een gouden ticket kan je ook deelnemen aan de volgende evenementen: ‘Jumping Jackpot’ op donderdag, vrijdag, saterdag en zondag, één van de 3 maandelijkse LWM prijzen, 5 tickets in de maandelijkse stortingen loterij, top tien bingo spelers iedere maand, top vijf slot spelers van de maand, twee spelers die de meeste ‘Bouncing Bonus’ spellen winnen, de speler die de meeste Bouncing Bonus spellen heeft verloren, de gouden ticket jackpots en de gouden patronen iedere avond tussen 7 en 8 uur!

En met het gouden ticket zijn er nog meer prijzen te verdienen, want spelers met het grootste aantal gouden tickets kunnen een gloednieuwe laptop of smart tv gaan winnen! Wacht dus niet langer en breng snel een bezoekje aan BingoCams om kans te maken op deze fantastisch leuke prijzen en gouden tickets!

Previous post:

Next post: