Win een auto bij Bingocams!

by Sally van der Ruijt on 30 november 2012

Bingocams wordt alsmaar meer populair, en dit is ook te merken aan de gigantische jackpots die je er kunt winnen! ‘Libelle1984’ won een duizelend bedrag van meer dan 23,000 euro en ‘Haagschehoppie’ kon naar huis met een fantastische winst van 45,000 euro. Bij Bingocams spelen is dus niet alleen leuk, maar het kan je ook nog eens een leuke winst opleveren!

Maar waar kan je nu terecht voor deze hoge jackpots en andere leuke prijzen? Bezoek zeker de links van ‘In The Spotlight’. Hierin worden de belangrijkste evenementen van de dag weergegeven. Momenteel is er een gloednieuwe Peugeot te winnen bij Bingocams, dus meespelen is zeker aan te raden!

Tijdens november, december en januari zullen er verschillende promoties plaatsvinden waar je een gouden ticket kunt winnen! Met dit gouden ticket krijg je toegang tot het jackpot evenement op vrijdag 25 januari. Tijdens dit evenement maak jij kans op die gloednieuwe Peugeot 107! Dit evenement is enkel toegankelijk voor spelers met een gouden ticket, dus je hebt een geweldig grote kans om te winnen!

Indien je nog geen lid bent van Bingocams, en toch wil meespelen voor deze leuke prijs, krijg je bij registratie gratis 5 euro speeltegoed en een extra 200% op je eerste storting! Alle bonussen bij Bingocams zijn onder twee types bonussen onderverdeeld, met elk hun specifieke bonusvoorwaarden. Type 1 bonussen zijn vooral stortingsbonussen, terwijl type 2 bonussen worden toegepast bij gratis bonussen zoals 5 euro gratis speeltegoed bij registratie. Alle bonusvoorwaarden vindt je terug op de bonusvoorwaarden pagina van Bingocams.

Previous post:

Next post: