Online Bingo Spelen

Op zoek naar een betrouwbare site waar je online bingo kan spelen? Dan ben je bij BingoVrouwen aan het goede adres! Wij hebben al de verschillende bingo sites getest, en hebben de beste geselecteerd waar je onbezorgd bingo kan spelen.

Beste Bingo Site

BingocamsBingocams.com is onze favoriete bingo site. Bingocams bestaat al een aantal jaar en heeft een onbesproken reputatie. Geld storten naar je bingo rekening gaat veilig via iDeal, en wanneer je geld gewonnen hebt wordt dit zeer snel weer op je bank- of girorekening gestort.

Bingocams is niet alleen een veilige en eerlijke bingo site, het is ook nog een van de leukste bingo sites. Je kan bij Bingocams namelijk extra geld winnen met een "LiveWinMoment" dat je kan opnemen met je webcam als je bingo hebt.

» Lees meer over Bingocams
» Ga naar Bingocams.com

Bingokaarten

Online bingo spelen is natuurlijk heel leuk, maar als je bijvoorbeeld eens thuis met vrienden echt bingo wilt spelen kan het soms lastig zijn. Daarom bieden we een aantal bingokaarten aan die je gratis kan downloaden en uitprinten, waardoor je thuis bingo kan spelen.

Momenteel hebben we slechts 8 verschillende bingokaarten, waardoor je dus met maximaal 8 mensen tegelijk bingo kan spelen. Je kan de kaarten natuurlijk wel meerdere keren uitprinten en zo meerdere rondes te spelen, de getallen vallen tenslotte altijd in een andere volgorde!

De bingokaarten zijn al op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor zwart/wit, waardoor je ze alleen hoeft te downloaden en daarna gelijk kan printen.

» Download gratis 8 verschillende bingokaarten (PDF)

Bingokaarten Online Bestellen

Bingokaarten voor Bingo met 90 BallenVia de website van Speelgoed Postorder is het mogelijk om een blok met 600 bingokaarten te kopen voor €2,60. Deze kaarten zijn geschikt voor 90-ballen bingo.

Naast de bingokaarten verkoopt Speelgoed Postorder ook bingo molens met zowel 90 ballen als 75 bingo ballen. Als je een bingo set koopt houdt er dan wel rekening mee dat je 90 ballen bingokaarten niet kan gebruiken met een bingo molen die maar 75 ballen heeft! (andersom kan wel)

Houdt er wel rekening mee dat wanneer je iets bij Speelgoed Postorder bestelt dat er ook nog verzendkosten bij komen.

» Bestel online bingokaarten bij SpeelgoedPostorder.nl

Bingokaarten bij de Blokker

Bingo Kaarten voor Bingo met 75 BallenDe Blokker is een van de weinige winkels die standaard bingokaarten in het assortiment heeft. Voor een paar euro kan je een blok met bingo kaarten kopen. Het gaat hierbij alleen om bingo kaarten voor 75 ballen bingo. De bingokaarten zijn alleen te koop bij Blokker-winkels met speelgoed in het assortiment, en liggen meestal bij de gezelschapsspellen.

Naast de bingokaarten verkoopt Blokker ook bingo molens, in de winkels die wij bezocht hebben kwamen we alleen bingo molens met 90 ballen tegen. Deze bingo molen kan je gewoon gebruiken in combinatie met 75 ballen bingokaarten.

Alle genoemde prijzen zijn puur indicatief en ondervoorbehoud van wijzigingen.