De Verschillende Soorten Bingo Kaarten

by Sally van der Ruijt on 12 maart 2012

Omdat er verschillende soorten online bingo spellen zijn, zijn er vanzelfsprekend ook verschillende soorten bingo kaarten. De indeling van deze bingo kaarten is natuurlijk afhankelijk van de desbetreffende bingo variant.

Ook word er gebruik gemaakt van verschillende patronen naargelang het desbetreffende online bingo spel. Zo kan er bij een bingo spel onder andere gebruik worden gemaakt van een letterpatroon zoals C of E.  Naast deze letterpatronen zijn er nog tal van andere patronen zoals de picknicktafel, de vlieger en een diamant. Kortom, naast diverse bingo kaarten zijn er ook nog eens tal van patronen waarmee je rekening moet houden.

Zoals eerder vermeld zijn bingo kaarten dus afhankelijk van het spel. Zo word bij een spelletje 75 bal bingo gebruik gemaakt van 5 rijen en 5 kolommen. Al deze rijen en kolommen zijn gevuld met cijfers. Er is echter een uitzondering op de 3de rij waar het 3de cijfer leeg is. Bovenaan een 75 bal bingo kaart vindt je de letters B-I-N-G-O.

De indeling van de kaarten op 90 bal bingo is in vergelijking met 75 bal bingo ietsje anders. Ook vindt je geen letters bovenaan de bingo kaart. Doordat 90 bal bingo vanzelfsprekend met meer ballen word gespeeld zijn de kaarten anders ingedeeld. Een bingo kaart bij 90 bal bingo bestaat uit 3 rijen met elk 5 kaartnummers en 4 leeg gelaten vakjes. Bij 90 bal bingo krijg je ook meestal de mogelijkheid om meerdere kaarten op een strip te kopen. Hierdoor maak je natuurlijk meer kans op een leuke winst!

Er zijn natuurlijk nog heel wat verschillende bingo kaarten te vinden, maar de kaarten voor 70 bal en 90 bal bingo komen het meeste online voor.

Previous post:

Next post: