Bingolot

Bingolot is een online bingo website waarbij je samen met Nederlandse en Belgische bingoliefhebbers bingo kunt spelen. Bingolot wordt gespeeld op browser basis dit betekend dat je geen speciale software hoeft te downloaden. Je kan direct beginnen met spelen in één van de bingorooms van Bingolot.

Bingorooms

Bingolot heeft verschillende bingorooms waaruit je kan kiezen als speler. Bij Bingolot kan er maar één bingovariant worden gespeeld in de Bingorooms, dit is de 75ball bingo variant. Toch zijn er verschillende bingorooms waarin je kan spelen. Dit heeft te maken met de bingokaarten die je kan kopen in de bingorooms. Je hebt bingorooms waarin je alleen gratis bingo spelen en bingorooms waarin je alleen voor geld kan spelen. Deze bingorooms zijn ingedeeld op de prijs per bingokaart. Hoe lager de prijs per bingokaart is, hoe hoger het maximale aantal spelers is. Je maakt dus meer kans om te winnen bij dure bingokaarten dan bij goedkope bingokaarten. Dit komt omdat er bij goedkope bingokaarten soms wel vijftig bingospelers worden toegelaten per bingoroom. Je kan bij Bingolot wel al meespelen voor vijf eurocent per bingokaart. Uiteraard speel je hierbij wel in volle bingorooms. Het voordeel hiervan wel is dat het natuurlijk altijd gezellig druk op de chat is tijdens het bingo spelen voor vijf eurocent. De duurste bingokaarten kosten bij Bingolot vijftig eurocent per bingokaart. Uiteraard ligt het geld bedrag dat je kan winnen ook hoger als je meer durft in te zetten per bingokaart. Je kan in elke bingoroom in ieder geval leuke geld bedragen winnen.

Zelfs in de gratis bingoroom is het mogelijk om geldbedragen te winnen. Uiteraard heb je hier een zeer lage winkans omdat er heel veel spelers online zijn om gratis bingo te spelen. Maar per ronde is er toch nog één euro gemiddeld te winnen in de gratis bingoroom.

Betaalmethodes

In de funmodus hoeft er natuurlijk niet betaald te worden, maar op een gegeven moment ben je toe aan een uitdaging. Als je besluit om voor echt geld te gaan spelen dan kan je kiezen uit betaalde betaalmethodes voor jouw speelgeld. Voor de Nederlandse en Belgische spelers is er de mogelijkheid om met een 0900 nummer of 090 nummer credits te kopen. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden om bingokaarten te kopen. Door te bellen naar het 0900 nummer kan je tachtig eurocent per minuut storten. Je kan dus al meespelen voor tachtig eurocent bij Bingolot. Per telefoongesprek met het 0900 nummer kan je maximaal tien euro aan speelgeld storten. Uiteraard kan je ook meer geld storten door nog een keer naar het telefoonnummer te bellen. Als je niet zo houdt van betalen via de telefoon dan is er voor de Nederlandse spelers nog een betaal optie. Je kan hierbij denken aan online betalen via iDeal. Hierbij betaal je zelf het bedrag dat je stort en kan je direct betalen via jouw eigen bankrekening. Betalingen kunnen vanaf tien euro per keer bij iDeal.

Het uitbetalen van jouw gewonnen speelgeld kan direct en gratis vanaf tien euro op jouw eigen bankrekening. Zo kan je jouw gewonnen geld direct gebruiken voor leuke dingen.

Conclusie

Bingolot is een gezellig online bingospel waarbij vrijwel altijd Nederlandse spelers online zijn. Het is er meestal druk wat het meteen ook weer erg gezellig maakt. Het spel zelf is helemaal Nederlandstalig waardoor je geen problemen hebt om het spel te begrijpen. Daarnaast is het natuurlijk super makkelijk om jouw speelgeld met je mobiel op te waarderen. Uiteraard kan je ook kiezen voor betaalmethodes als iDeal.

Als je opzoek bent naar een online bingo website zonder toepas, en waarbij je gewoon gezellig online bingo kan spelen dan is Bingolot de website voor jouw.

Jouw Beoordeling van Bingolot

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Bingolot, 4.0 out of 5 based on 1 rating