Gratis bingo bij bingolot

by Sally van der Ruijt on 14 december 2012

Er zijn vele plaatsen waar je gratis bingo kunt spelen, zo kan dit ook hier op bingovrouwen via Bingolot. Om gratis bingo te spelen bij bingolot hoef je jezelf zeker niet te registreren, want je kunt ook onder een gastnaam spelen. Voor een gratis spel voer je gastnaam in en klik daarna op ‘Speel Nu’.

Eenmaal je bent ingelogd, kan je een bingoroom gaan selecteren. Je kunt spelen vanaf 5 cent tot en met 50 eurocent en de gratis rooms vind je onderaan het room overzicht. Eenmaal in één van de gratis rooms kan je genieten van je gratis bingo spel.

Gratis bingo bij Bingolot word je aangeboden door Simbat Entertainment en dient gezien te worden als een educatief middel. Hier kan je immers kennis maken met online bingo en de interface die door Bingolot wordt gebruikt. Tijdens een spelletje bingo kan je ook gezellig met andere spelers gaan chatten. Hierdoor kan je ook op een andere manier Bingolot leren en ontdekken! Als je uiteindelijk tijdens het gratis spel 50 euro kunt verzamelen, kan je het geld laten uitkeren op je bankrekening. Dus ook het gratis spel heeft heel wat voordelen!

Als je uiteindelijk voor echt geld wilt spelen, kan je gemakkelijk tijdens een gratis spel overschakelen naar betaalde modus. Dit doe je door op kassier te klikken en daarna op ‘Voor Echt Geld Spelen’. Vul je account aan met wat speeltegoed door je keuze te maken in één van de vele betaalmethoden.

Heb je vragen over het spel bingolot? Klik dan op het infomenu en maak je keuze uit één van de vele informatie onderwerpen waarover je meer te weten wilt komen.

Previous post:

Next post: