Online Spelen op de Random Runner gokkast

by Ellen van Waalwijk on 6 juni 2017

Random Runner GokkastUit onderzoek is gebleken dat veel spelers van online bingo ook geregeld een gokje wagen op gokkasten. Een populaire gokkast is de Random Runner, die vooral bekend is omdat hij in de jaren 90 in zo’n beetje elke bar te spelen was. Online is deze fruitautomaat ook gratis te spelen.

De gokkast is relatief eenvoudig: je begint in het basisspel, op de onderste rollen. Daar speel je met 1 credit op 1 winlijn. Wanneer je in het basisspel minstens 4 credits wint kun je de credit toevoegen aan de super meter. Wanneer je ministens 4 credits op de super meter hebt, en 1 credit in de coins meter, kan je het bovenspel spelen. In het bovenspel speel je op de bovenste drie rollen met 5 winlijnen.

Het leuke is dat je in het bovenspel dus ook op meerdere winlijnen tegelijkertijd kan winnen. Zo kreeg ik op alle 9 plekken sinaasappelen te zien, waardoor ik dus 5 keer 40 credits won! Dat is toch het leuke aan het bovenspel.

Online zijn er verschillende versies van de Random Runner te spelen. De leukste is toch de klassieke Random Runner, maar andere varianten zijn de Random Runner 15 — een videoslot met 15 winlijnen — en de Random Runner Twinplayer, een gokkast die een combinatie is van het bovenspel van de Random Runner en de bekende Twinplayer gokkast.

Op de site van RandomRunner.net kan je trouwens op nog veel meer leuke gokkasten spelen, waaronder de Club 2000 en de Simply Wild. Twee gokkasten die in hetzelfde genre zitten als de Random Runner. Als je liever op videoslots wil spelen kan dat ook: bekende spelletjes zoals de Twinspin en de Starburst videoslot zijn gratis te spelen.

Previous post: