Flabingo Gestopt

FLABINGO IS GESTOPT
Dit is een oude review. Helaas is Flabingo gestopt. We raden daarom aan om bij Bingocams te gaan spelen, andere naam, maar net zo gezellig!

Flabingo is een gezellige Nederlandstalige online bingo website waar je 90ball bingo en 75 ball bingo kan spelen. Het voordeel hiervan is dat je op de chat gezellig in het Nederlands kan chatten met andere spelers en je gebruik kan maken van Nederlandse hulp. Daarnaast is de hele website in het Nederlands geschreven waardoor je bij vragen ook gemakkelijk dingen kan terug vinden. Maar voor de Nederlandse spelers is er ook rekening gehouden met betalen. Zo kan je bij Flabingo bijvoorbeeld ook betalen met iDeal.

Aanmelden bij Flabingo gaat ook heel eenvoudig. Na het invullen van een formulier ben je al aangemeld bij online bingo van Flabingo. Vervolgens ontvang je direct twee euro speeltegoed waarmee je een paar eerste bingokaarten gratis kan kopen. Je kan al direct geld winnen met jouw gratis tegoed en als je langer wil spelen dan kan je gebruik maken van verschillende promotie acties. Zo ontvang je tijdens je eerste storting een gratis 200% verdubbeling. Dit betekend dat je speelgeld tot twee keer toe gratis wordt verdubbeld.

Bingorooms

Zoals net al even kort uitgelegd heeft Flabingo in totaal twee soorten bingorooms. Je hebt bijvoorbeeld 90 ball bingo met een aantal kleine bingorooms en 75 ball bingo met een aantal kleine bingorooms. De kleine bingorooms zijn ingedeeld op de kosten per bingokaart. Je kan bij 90 ball bingo al meespelen in de bingoroom Bingoduimpje waarbij een bingokaart vijf eurocent kost. Je kan via de bingorooms pagina precies zien wat de prijs en de jackpot is die je kan winnen bij een bingoroom. Daarnaast zie je heel belangrijk het aantal spelers bij Flabingo in een bingoroom. Je kan zo zelf bepalen of je het aantal spelers en de kosten voor de bingokaarten goed vind.

Naast een potje online bingo spelen zijn er ook diverse gezellige online chatspellen te vinden. Ieder uur is er meestal weer een nieuw chatspel en de regels zijn allemaal op de website te vinden. Speel bijvoorbeeld met de nummers van jouw geboortedatum en als je als eerste bingo hebt op je geboortedatum win je een bingobonus. Erg leuk en natuurlijk super gezellig om zo extra geld te gaan verdienen naast je bingokaarten.

Betaalmethodes

Zoals net al even vermeld is er bij Flabingo voor een Nederlandse betaalmethode gekozen. Namelijk voor iDeal, maar daarnaast zijn er ook nog een paar andere betaalmethodes. Je kan bijvoorbeeld ook nog betalen met de paysafecard, ukash, moneybookers en NETeller. Als iDeal dus nog niet voldoende voor je is dan kan je kiezen voor deze betaalmethodes.

Conclusie

Flabingo is een zeer gezellige online bingo website waar altijd wel spelers bij online zijn. Alleen ieder voordeel heeft een nadeel want dit betekend dat de goedkope bingokaarten rooms soms wel erg vol zijn. Maar dit mag de pret niet drukken want het is natuurlijk super gezellig om met zoveel mensen te chatten en online bingo te spelen. Het geeft daarnaast natuurlijk een extra kick als jij wint van zoveel mensen! Als je de drukte liever niet hebt dan kan je kiezen voor een iets duurdere bingoroom met minder mensen. Hierdoor kan je zelf kiezen hoe gezellig jij online bingo wilt spelen bij Flabingo.nl!

Jouw Beoordeling Over Flabingo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
Flabingo Gestopt, 3.5 out of 5 based on 4 ratings