Flabingo viert tweede verjaardag

by Sally van der Ruijt on 6 april 2012

De fantastische online bingo website Flabingo bestaat ondertussen twee jaar! Dit vraagt natuurlijk om een feestje! Flabingo neemt alvast een leuke start op hun verjaardag door het weggeven van promoties en leuke acties.

Een van de acties waarmee Flabingo hun verjaardag viert, is het weggeven van 5 jackpots van maar liefst 100 euro!

Flabingo maakt van April alvast een van de leukste bingo maanden die er online te vinden zijn. Indien je ingeschreven bent bij Flabingo krijg je af en toe een nieuwsbrief toegestuurd. Deze maand krijg je al vast enkele brieven toegestuurd met tal van evenementen die Flabingo.com voor hun verjaardag organiseert.

Zo organiseert Flabingo een groot aantal bonus avonden en bonus namiddagen. Om op de hoogte te blijven van deze verjaardagsevenementen schrijf je jezelf het beste in voor de nieuwsbrieven. Zo maak je kans op fantastische prijzen en de kans op vele bonuspunten.

Natuurlijk is deze maand niet alleen geld te winnen bij Flabingo. Deze maand krijg je de kans om vele bonuspunten te winnen door de verjaardagsacties die Flabingo weggeeft. Met deze bonuspunten kan je tal van leuke en fantastische prijzen winnen uit de Flabingo spelwinkel. Zo kan jij daar heel wat prijzen gaan winnen zoals computers, laptops, huishoudartikelen en tal van andere leuke prijzen.

Deze maand is het dus zeker de moeite waart om je te gaan registreren bij Flabingo en te profiteren van de verjaardagsacties. Waag ook je kans bij Flabingo.com en maak kans op de jackpots of tal van andere leuke prijzen. Misschien ben jij de volgende grote winnaar!

Previous post:

Next post: