Speel ook eens bij Flabingo

by Ellen van Waalwijk on 5 februari 2012

Flabingo is een leuke bingo site waarbij je bingo kaarten in kan slaan om mee te spelen. Je hoeft je niet meer in te schrijven voor bingo’s in de gemeenschap, nu je online ook kunt profiteren van alle voordelen. Flabingo is veelzijdig en kan ook geld opleveren: twee vliegen in één klap dus. Kortom, wanneer je nog geen kijkje hebt genomen bij Flabingo, wordt het tijd om er eens te gaan spelen.

Zodra je je aanmeldt bij Flabingo, zul je meteen een inschrijfbonus ontvangen. Je krijgt ten minste 3 euro om mee te spellen. Flabingo helpt je met dit gratis spelen, zodat je het spel kunt verkennen en het geen geld kost om er achter te komen hoe je Flabingo moet spelen.

Mocht je onverhoopt toch je bonus kwijtspelen, dan is er een andere bonus waarvan je moet profiteren bij dit spel. Namelijk, je eerste storting wordt verdubbeld door Flabingo. Het ‘gemeenschappelijk gevoel’ van de bingo wordt overigens gehandhaafd met de chatfunctie in het vnester, waarmee je gezellig met je tegen- of medespelers kunt communiceren. Je bouwt een hechte band op met je spelers en hoeft je niet te ergeren aan valsspelers, want vals spelen is bij Flabingo niet mogelijk.

Storten kan eenvoudig met iDeal, en veilig spel wordt gewaarborgd. Flabingo wil niet dat valsspelers het casino betreden, zodat zij met prijzen aan de haal gaan. Dit kan namelijk niet. Een gezellig en prettige speelomgeving is daarvan het gevolg. Twijfel niet en neem een kijkje bij Flabingo.com!

Previous post:

Next post: