Win fantastische prijzen bij Flabingo

by Sally van der Ruijt on 19 maart 2012

Heb jij je al geregistreerd bij Flabingo? Indien je dit nog niet hebt gedaan is het zeker de moeite dit toch te gaan doen! Sinds zijn lancering is Flabingo uitgegroeid tot een van de meest populaire online bingo websites. Het aantal spelers stijgt nog iedere dag! En natuurlijk ook de fantastische prijzen!

Flabingo.com geeft niet langer alleen geldprijzen weg. Er zijn ook een groot aantal andere prijzen te winnen zoals computers en huishoud spullen. Wil je kans maken op deze prachtige prijzen? Speel dan bingo met Flabingo en verdien een groot aantal punten!

De punten waarmee je deze prachtige prijzen kan winnen, kan je verdienen door mee te spelen met bepaalde evenementen en chatgames. Ook voor het uitnodigen van vrienden naar Flabingo kan je gratis punten verdienen. Je hoeft dus geen monsterbedragen in te zetten om kans te maken op een computer, juwelen of alle andere prijzen die Flabingo weggeeft. Als je een bepaald aantal punten hebt gespaard, kom je in aanmerking om je Flabingo Bingo Spelwinkel account aan te maken. Eenmaal je account is gemaakt, kan je met de verdiende punten je keuze maken uit deze wonderlijke prijzen.

Natuurlijk zijn er niet alleen prijzen voor de bingovrouwen onder ons, maar ook voor de bingomannen. Je kan namelijk een groot aantal doe-het-zelf tools in de wacht slepen zoals een elektrische heggenschaar, een digitale detector of een super stoere grasmaaier.

Kortom, al ben je nu een bingospelende man of vrouw, er is voor ieder wat wils op Flabingo. En naast deze fantastische materiële prijzen kan je natuurlijk nog altijd kans maken op grote geldprijzen. Surfen naar Flabingo.com dus!

Previous post:

Next post: