Dagelijkse promoties bij Jackpot City

by Sally van der Ruijt on 14 mei 2012

Bij JackpotCityBingo.com zijn er zoveel promoties zodat je er moeilijk kan aan weerstaan. Er zijn dagelijkse promoties zowel als wekelijkse en maandelijkse promoties. Omdat je dagelijks van nieuwe promoties kan profiteren is Jackpot City zeker een grote aanrader wanneer het aankomt op het spelen van online bingo.

Niet alleen heb je een groot aantal promoties, maar ook voor het leren van bingo is Jackpot City ideaal. Zo kan je maandag gebruik maken van de promotie van Monday Madness. Alle full house winnaars kunnen meespelen met een maandelijks toernooi. Hierbij kan je maar liefst 1500 euro gaan winnen.

Ook kan je gebruik maken van Karaoke Tuesday, Wensday Movie Night, Thursday Mystery night, Team bingo friday, Saturday Ladies Night en Sunday favorites. Kortom, genoeg spellen waarmee je jouw kan bezighouden en leuke bingoprijzen mee kan gaan winnen.

Niet alleen kan je bij Jackpot City gebruik maken van dagelijkse bonussen. Ook wekelijks en maandelijks worden er tal van nieuwe promoties weggegeven. Verder zijn er speciale rooms aanwezig bij jackpot city, waarbij je nieuwe vrienden kan maken!

De redenen om mee te spelen met Jackpot City zijn alvast eindeloos. Waarom dan nog twijfelen. Door de aanwezigheid van zo’n groot aantal promoties is de kans op winst heel groot. Ook is het spelen op deze website bijzonder veilig, wat het spelen op Jackpot City nog interessanter maakt.

Speel dus mee met Jackpot City en oordeel zelf. Als nieuwe speler krijg je ook een groot aantal welkomstbonussen en extra ondersteuning van het Jackpot City team!

Previous post:

Next post: