Kerstcadeaus bij Jackpot City

by Sally van der Ruijt on 7 december 2012

Spelers van Jackpot City Bingo worden in december alvast in de watten gelegd, want er worden veel kerstcadeaus weggegeven! Deze maand maak je immers kans op 30 leuke kerstcadeaus die je tijdens het spelen van bingo kunt winnen!

Om een kerstcadeau van Jackpot City te ontvangen, hoef je alleen maar bingo te spelen! Iedere dag krijg je een pop-up in de spellenlobby waar je jouw cadeau kunt uitpakken. De pop-up bestaat uit vier verschillende cadeaus met diverse prijzen, de soort prijs hangt af van dag tot dag en natuurlijk welk van de vier cadeaus die je kiest!

Tijdens het evenement zijn er ook ticket te winnen voor een playoff evenement in Bob’s Jingling Balls Room. Baan je weg naar de top van het ‘Ho Ho Ho’ leaderbord en win één van de fantastische prijzen! Indien je vragen hebt over één van de promoties, of meer uitleg wilt over het playoff evenement, dan kan je terecht bij één van de chat moderators in de Jackpot City bingo rooms!

Natuurlijk kan je naast de kerstpromotie van Jackpot City Bingo nog steeds genieten van andere promoties die er dagelijks en wekelijks worden weggegeven. Voor meer informatie kan je terecht bij de promotie pagina van jackpotcitybingo.com of bij één van de online chat moderatoren.

En er zijn nog meer kerstpromoties te verdienen deze maand, zo worden ook heel wat cadeaus weggegeven bij Maria Bingo, Bingocams en Amsterdams Casino! Wij van bingovrouwen wensen je alvast hele leuke feestdagen toe en veel geluk met veel bingo promoties!

Previous post:

Next post: