Kies uit de talloze promoties van Jackpot City

by Sally van der Ruijt on 28 januari 2013

Als je graag bingo speelt, dan kan je veel voordelen halen door bingo te spelen bij Jackpot City Bingo. Jackpot City is namelijk één van de grootste bingo websites met een ongelooflijk groot aantal promoties. Je kunt namelijk een keuze maken tussen dagelijkse promoties, wekelijkse promoties en maandelijkse promoties! Het loont dus zeker de moeite even een kijkje te nemen bij Jackpot City Bingo.

Natuurlijk zijn er enkele voorwaarden verbonden aan het spelen van bingo bij Jackpot City en gebruik te maken van onder andere dagelijkse promoties. Zo moet iedere speler, die gebruik maakt van dagelijkse promoties, een actieve account hebben waarop een storting werd gemaakt. Prijzen bij dagelijkse promoties kunnen variëren van geldprijzen tot gratis bingo tickets.

Hetzelfde geldt vanzelfsprekend voor de wekelijkse en maandelijkse promoties, waarbij vaak grote geldbedragen te winnen zijn! Zo kan je bijvoorbeeld de maandelijkse mega jackpot in de wacht slepen.

De promoties spelen zich af in de zes bingorooms van Jackpot City, namelijk: Friendship Lounge, Speed Room, Harmony Room, Sunshine Room, Saphire Room en Bob’s Room. Vooral in Bob’s Room kan je regelmatig profiteren van gratis bingo spelletjes. Spelen in de Friendship Lounge is een absolute garantie op een 15 euro Jackpot. Als je liever bingo op een hoog tempo speelt, dan kan jij alvast terecht in de Speed Room. En zo heeft iedere room zijn eigen kenmerken en karakteristieken.

Kortom, voor ieder wat wils bij Jackpot City Bingo. Maak een account aan bij Jackpot City, en zie hoe de vele promoties jou kunnen helpen om heel wat geld te winnen!

Previous post:

Next post: