Paas promoties bij Jackpot City

by Sally van der Ruijt on 8 april 2012

Jackpot City BingoOp zoek naar een leuke promotie voor Pasen? Dan is Jackpot City zeker een bingo website waar je naartoe moet surfen. Er zijn namelijk een groot aantal promoties te vinden bij Jackpot City Bingo waarvan je zeker gebruik moet maken!

De eerste promotie waarvan je gebruik kan maken bij Jackpot City Bingo is de Hoppity Bingo Hunt. Bij deze promotie vallen er dagelijks leuke prijzen te winnen! Ook word er dagelijks een tip weggegeven op de facebook pagina van Jackpot City Bingo. Als je het woord kan raden maak je kans op een dagelijkse prijs.

Van 20-21 uur kan je Bob’s room daily joinen en daar deelnemen aan de leuke Tea Party. Je kan er punten verdienen voor het toernooi of geweldige prijzen winnen!

Bij de Lucky Draw van Jackpot City bingo zijn er alvast heel wat leuke prijzen te winnen zoals: toernooipunten, loyaliteitspunten, 40 gratis spins, een amazon voucher van 20 euro en een 10 euro voucher voor Thornton’s.

Je maakt ook kans op de maandelijkse mega jackpot van 1500 euro! Voor iedere 20 euro die je in de maand April inzet, krijg je een ticket voor deze promotie. Bezit je het winnende ticket? Dan sleep je alvast 1500 euro in de wacht.

Als je geïnteresseerd bent in de verschillende evenementen die Jackpot City Bingo deze maand organiseert, kan je alvast een kijkje nemen op de website van JackpotCityBingo.com en je gaan registreren bij deze prachtige online bingo website.  De promoties worden maandelijks geupdate en als bestaand lid kan je gebruik maken van elke nieuwe promotie die Jackpot City uitbrengt.

Previous post:

Next post: