Vier Halloween bij Jackpot City

by Sally van der Ruijt on 22 oktober 2012

Deze maand wordt bingo griezelig goed bij Jackpot City Bingo, want Halloween staat voor de deur! Natuurlijk doet Jackpot City Bingo heel graag mee aan de gekte van Halloween door een superleuke aanbieding aan hun spelers te geven.

De griezelige aanbieding van Jackpot City Bingo werkt met een puntensysteem. Je kunt punten verdienen door deel te nemen aan bingo spelletjes tijdens de promotie uren of door deel te nemen aan dagelijkse evenementen zoals Trick or Treat.

Iedere week van deze spectaculair griezelige promotie wordt gekenmerkt door het weggeven van fantastisch leuke prijzen, dus het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op Jackpot City Bingo.

Ben je nog geen lid van Jackpot City Bingo? Geen enkel probleem, want ook nieuwe spelers mogen deelnemen aan dit leuke evenement. Je schrijft je gewoon in op de registratiepagina van Jackpot City Bingo en klaar is kees! Ook kan je als nieuwe speler gebruik maken van andere promoties die Jackpot City Bingo weggeeft, dus het loont zeker de moeite om mee te spelen.

Het spooky evenement van Jackpot City Bingo vindt voornamelijk plaats in Bob’s room tijdens de aangewezen promotie uren. Promotie uren lopen van 4-5 uur in de namiddag en 8 tot 9 uur in de avond. Het evenement loopt al vanaf 1 oktober en loopt nog tot 31 oktober, snel zijn is dus de boodschap!

Word een trouwe speler van Jackpot City Bingo en schrijf je nu in! Bestaande spelers hebben deze maand ook heel wat bijkomende promoties waarvan ze kunnen genieten. Zoals je ziet, trouw wordt beloond.

Previous post:

Next post: