Actie bij Safariscratch

by Sally van der Ruijt on 18 mei 2012

Trouwe spelers van Safariscratch hebben het waarschijnlijk al in de nieuwsbrief ontvangen. Safariscratch geeft tot morgen, de hele dag, bonussen weg ! Bestaande spelers weten dat er met beloningspunten heel wat te verdienen valt op Safariscratch.

Safariscratsch geeft jou vandaag dus de mogelijkheid deze beloningspunten sneller binnen te halen of zelfs te verdubbelen! Door de actie, die vandaag bij Safariscratsch loopt, kan je jouw loyaliteitsstatus verhogen of zelfs de punten gaan inwisselen voor bonuscash! De actie loopt tot 19/05/2012 en word om 19 uur stopgezet.

Het spelen bij safariscratch  komt met vele voordelen, niet alleen de aanwezigheid van promoties. Een groot aanbod van krasloten maakt van Safariscratsch de belangrijkste plaats om met krasloten te gaan spelen.

Verder heeft Safariscratch een speciale VIP club. Deze bezit vele voordelen voor trouwe spelers van deze online krasloten website. Zo heb je bij de VIP Club een persoonlijke accountmanager, snellere geldopname, grotere limieten, snellere reactietijden, speciale promoties en bonussen, exclusieve spellen, VIP toernooien en cadeaus. Redenen genoeg dus om een VIP te worden bij Safariscratch.

Het aanbod beloningen die je bij Safariscratch vindt, zijn zeer groot. Er zijn ook verschillende niveaus met verschillende beloningen.

Bij Safariscratsch vind je de meest populaire krasloten aan een voordelige prijs. Ook aan betaalmethoden is er bij Safariscratsch zeker geen tekort. Er is immers een groot aanbod aan betaalmethoden waarvan spelers gebruik kunnen maken.

Ook is er een uitgebreide support voor de spelers op Safariscratch. Naast de offline support kan je ook gebruik maken van de live chat. Redenen genoeg dus om bij Safariscratch te gaan spelen.

 

 

Previous post:

Next post: