Voordelig bingo spelen bij safariscratch

by Sally van der Ruijt on 17 oktober 2012

Als je op zoek bent naar snelle en voordelige bingo spellen, breng dan snel even een bezoekje aan Safariscratch! Naast het grote aanbod krasloten heeft Safariscratch namelijk ook een groot aantal bingo spellen.

Zo is er bijvoorbeeld Bingo Bonanza, een zeer leuk, snel en voordelig spelletje bingo! Met Bingo Bonanza kan je met maar liefst 8 tickets tegelijkertijd gaan spelen. De cijfers worden automatisch aangeduid, dus heb je zeker geen moeite met het bijhouden van de gespeelde ballen. De kaartprijs van een spelletje Bingo Bonanza varieert van 0.25 eurocent tot 10 euro. Met een spelletje Bingo Bonanza kan je tot maar liefst 100,000 euro winnen, dus is dit spelletje zeker de moeite waard. Indien je Bingo Bonanza alleen maar even wilt uitproberen kan dit natuurlijk ook, want het spelletje is ook volledig gratis te spelen!

Naast Bingo Bonanza is er ook Bubble Bingo, een zeer hippe en moderne versie van het spelletje bingo. De kaartprijzen variëren van 0.10 eurocent tot 10 euro. Jackpot prijzen varieren van 1000 euro tot 100,000 euro. Het spel wordt in drie rondes gespeeld. Uitbetalingen volgen vanaf 1 lijn, 2 lijnen en een volle kaart. Bij Bubble bingo kan je met maar liefst 12 kaartjes spelen, wat betekend dat je twaalf keer kans maakt op winst! Ook Bubble bingo kan je in de gratis versie spelen.

Ben je echter op zoek naar een bingo spel met een thema, dan vind je zeker ook iets bij Safariscratch namelijk The 60’s. Kortom, genoeg keuze bij Safariscratch. Het loont echt de moeite om deze nieuwe bingo spelletjes te gaan uitproberen, want er valt ook veel te winnen!

 

Previous post:

Next post: