Maria Bingo

Maria Bingo is een bekende Europese online bingo website, maar toch wordt er ook gedacht aan de Nederlandse online bingo spelers. Zo kan je als online bingo speler bij Maria Bingo in je eigen taal online bingo spelen. De website heeft namelijk een Nederlandse versie gemaakt van hun website. Dit geeft jouw de mogelijkheid om eenvoudig een gokje te wagen in jouw eigen taal.

De bingobonus van Maria Bingo is wel iets anders dan je gewend bent bij online bingo. Je ontvangt namelijk geen gratis registratietegoed, maar wel iets anders leuks! Je krijgt namelijk een 200% welkomstbonus als je jezelf aanmeld en geld stort op je account. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om vijfentwintig euro te storten dan krijg je vijftig euro cadeau. Dat is pas leuk online bingo spelen bij Maria Bingo!

Bingorooms

Maria Bingo heeft zeer waarschijnlijk de meeste keuze uit bingorooms. Dit komt omdat je bij Maria Bingo de mogelijkheid hebt om online bingo te spelen in verschillende talen. Je kan uiteraard ook in Nederlandstalige online bingorooms spelen, maar ook in Engelstalige bingorooms of Duitstalige bingorooms. Zo heb je als speler de kans om online bingo spelers te leren kennen van over de hele wereld.

De bingorooms zijn naast de taal ook ingedeeld op prijs per bingokaart. Zo zijn er vijf eurocent bingorooms, maar ook negentig eurocent bingorooms. Je bepaald zo zelf hoeveel geld je wilt gaan inzetten bij online bingo. De spellen variëren van 90 ball bingo tot 75 ball bingo. Hierdoor is er eigenlijk altijd wel een bingoroom open in de variant die jij wil spelen van online bingo.

In de bingorooms van Maria Bingo gaat het er natuurlijk gezellig aan toe. Op de chat worden verschillende talen gesproken waardoor je mensen over de hele wereld kan ontmoeten. Daarnaast kan je met jouw landgenoten ook een chatspel spelen in jouw taal. Dit zijn spelletjes op de chat waarmee je extra geld kan winnen naast online bingo. Naast de chatspellen worden er regelmatig bingo toernooien georganiseerd! Hiermee kom je steeds een ronde verder tot dat jij natuurlijk de bingo kampioen geworden bent en met veel geld naar huis gaat.

Betaalmethodes

Maria Bingo heeft veel verschillende soorten betaalmethodes waaruit je als speler kan kiezen. Misschien één van de belangrijkste voor de Nederlandse spelers is iDeal. Hiermee kan je als speler betalen via je eigen bankaccount wat natuurlijk het makkelijkste is. Daarnaast kan je ook kiezen voor je creditcard en diverse andere methodes zoals NETeller, Clickandbuy en Moneybookers.

Conclussie

Maria Bingo is een stuk anders dan je misschien gewend bent van online bingo in Nederland. Hier kan je namelijk spelen met spelers over de hele wereld of gewoon lekker klein met alleen Nederlanders. Maar je kan ook meedoen aan de bingo toernooien wat het natuurlijk extra spannend maakt. Als je dus opzoek bent als online bingo speler naar meer uitdaging en meer geld om te winnen dan is MariaBingo absoluut de website voor jouw.

Jouw Beoordeling van Maria Bingo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Maria Bingo, 5.0 out of 5 based on 1 rating