Grote spellenkeuze bij Maria Bingo

by Sally van der Ruijt on 28 december 2012

Bij Maria Bingo kan je meer doen dan alleen maar bingo spelen, want Maria Bingo biedt ook heel wat andere spellen aan. Indien je dus even een pauze wilt nemen van bingo, kan je bij Maria Bingo ook terecht voor het spelen van heel wat casino spellen.

En niet alleen bingo wordt in de kerstsfeer aangeboden, want de andere spellen van Maria Bingo worden voor de gelegenheid ook in een feestelijk jasje gestopt. Zo kan je genieten van het ‘Deck The Halls’ slot spel of ‘Ho Ho Ho’. Keuze genoeg dus wanneer je maar niet genoeg krijgt van kerstcadeautjes.

Het grote aanbod spellen is alvast één reden waardoor je voor Maria Bingo zou kiezen, maar ook de grote jackpotten is een reden om bij Maria Bingo te gaan spelen! Voor een jackpot over 12 miljoen euro moet je alvast bij Mega Fortune zijn, één van de meest populaire spellen bij Maria Bingo!

Naast slot spellen en bingo, kan je bij Maria Bingo ook terecht voor het spelen van video poker, loterij spellen, tafelspellen en nog zoveel meer! Ook tijdens de registratie bij Maria Bingo ontvang jij zomaar even 5 euro gratis speeltegoed. Dit betekent dat je met die 5 euro wel eens een leuk geldbedrag kunt winnen!

Als je nu beslist hebt om bij Maria Bingo te gaan spelen, hou dan ook regelmatig de promotiepagina in de gaten want iedere maand wordt er wel een leuke actie gehouden. Verdien gratis spins, bingo bonussen en nog zoveel meer! Wij van bingo vrouwen wensen je alvast een bijzonder leuk nieuw Maria Bingo jaar toe!

Previous post:

Next post: