Tot 8000 euro in dagelijkse jackpots

by Sally van der Ruijt on 9 januari 2013

Indien je bingo gaat spelen bij Maria Bingo, dan kan je genieten van heel wat dagelijkse jackpots tot 8000 euro. Natuurlijk zijn er ook nog heel wat andere jackpots te winnen, en deze zijn afhankelijk van bingo room tot bingo room.

Om een overzicht te krijgen van de verschillende jackpots die je bij bingo kunt verdienen, klik dan op de bingo tab van Maria Bingo. Onderaan de pagina vind je de verschillende bingo kamers met hun bijhorende jackpots. Maak je keuze uit de verschillende jackpots en ding mee naar een fantastische geldprijs!

Naast de jackpots vind je ook de promoties tab terug. Je krijgt er een overzicht van de laatste nieuwe promoties en bijhorende bonussen. Hierdoor kan je ook gemakkelijk gebruik maken van promoties en natuurlijk nog meer kans maken om te winnen!

Indien je op ieder moment hulp nodig hebt tijdens één van de bingospellen, dan zijn er heel wat services die je kunt gebruiken. Allereerst is er een chat aanwezig waar je gemakkelijk met andere spelers kunt praten. Ook kan je contact opnemen met de live support van Maria Bingo, die je graag met raad en daad te woord staat.

Als je nog nooit hebt gespeeld bij Maria Bingo, dan kan je ook genieten van wat gratis speeltegoed! Redenen genoeg dus om mee te spelen met Maria Bingo en een groot geldbedrag te winnen. En als je even een pauze wilt van bingo spelen, dan zijn er nog een groot aantal andere spellen die je kunt spelen bij Maria Bingo, zoals poker en andere casino spellen! Veel plezier!

Previous post:

Next post: