Volg les in de bingoschool

by Sally van der Ruijt on 27 februari 2012

Stel, jij wil online bingo gaan spelen, maar jij weet niet hoe? Of misschien heb jij geen enkel idee hoe bingo online word gespeeld? Geen enkel probleem, want nu kan jij zelfs les volgen in bingo!

In tegenstelling tot wat jij van een school verwacht is bingoschool zeker niet saai! Het laat je kennis maken met het online bingo spelen op een leuke en vernieuwende manier. Jij vindt de bingoschool op MariaBingo.com, waar jij op jouw eigen tempo kan kennis maken met bingo.

Misschien ben jij al bekend met de spelregels van bingo, maar ben jij niet zo ervaren in het online spelen. Dan kan jij gemakkelijk de spelregels overslaan en meteen een kijkje nemen hoe jij kaarten aankoopt, of in jezelf aanmeldt in een bingo kamer.

De bingoschool verschijnt als een pop up in jouw webbrowser. Wees dus zeker vooraleer jij begint dat pop ups zijn toegestaan, of pop ups van Maria Bingo zijn toegestaan. Anders zal jouw webbrowser de school niet correct of helemaal niet weergeven.

Navigeren in de school is ook zeer gemakkelijk. Wanneer de school opent krijg jij een pagina met verschillende tabbladen te zien. De tabbladen bestaan onder andere uit de spelregels en hoe jij jouw aanmeldt bij een room.

Jij kan gemakkelijk navigeren in de school door op de pijlen onderaan te klikken. Indien jij echter meer informatie wenst over bingo spelen vindt jij op Maria Bingo ook een lange informatiepagina over de functies van Maria Bingo. Ook vindt jij er een uitgebreide speluitleg. Wacht dus niet langer en breng een bezoekje aan de bingoschool.

Previous post:

Next post: