River Bingo

RiverBingo.com is een nieuwe bingo website die alles in zich heeft om uit te groeien tot de populairste bingo site van Nederland.

Ondanks dat River Bingo vrij nieuw is, hebben de mensen van River Bingo jarenlange ervaring in de online bingo wereld: River Bingo is van dezelfde eigenaren als Bingolot. Bingolot is al sinds 2005 een van de populairste en grootste online bingo sites van Nederland. In al die jaren heeft Bingolot een zeer goede reputatie opgebouwd. Hierdoor kan je wel zeggen dat River Bingo een betrouwbare bingo site is.

Als je weleens op Walhalla Bingo bij Hyves hebt gespeeld zal je de software waarschijnlijk wel bekend voorkomen: Walhalla bingo behoort namelijk ook tot hetzelfde bedrijf als River bingo! Waar je bij Walhalla bingo alleen voor de lol kan spelen, kan je bij RiverBingo.com ook echte prijzen winnen!

River Bingo Spelregels

Wanneer je bij Riverbingo gaat spelen zijn er een aantal regeltjes waar je je aan moet houden: Per speler is er slechts 1 account toegestaan. Het spelen met maximaal 4 spelers per IP-adres is toegestaan om het gezinsleden en huisgenoten mogelijk te maken ook bij Riverbingo te spelen. Alhoewel spelen met meerdere accounts per IP-adres dus is toegestaan, worden bonussen en dergelijke slechts toegekend aan het eerst geregistreerde account. Deze maatregel is noodzakelijk om misbruik te voorkomen.

Chatregels

In de chat is het niet toegestaan godslasterende, vulgaire, racistische of grove/beledigende berichten te plaatsen. Alhoewel een groot aantal woorden automatisch wordt gefilterd, houden wij wel bij welke spelers dergelijke niet toegestane woorden verzenden.

In de chat is het niet toegestaan om in een andere taal dan die waarvoor deze beschikbaar is gesteld te chatten. In de chat is het niet toegestaan om spelers te verleiden om andere websites, in het bijzonder concurrerende bingo’s, te promoten.

River Bingo Profielen

Bij Riverbingo kan je een eigen profiel aanmaken, die ook voor andere bingospelers te zien is. Je kan daarbij zelf een profielafbeelding uploaden, maar niet elk soort afbeelding is toegestaan. Alle rechtenvrije afbeeldingen zoals foto’s en tekeningen zijn toegestaan, zolang deze niet aanstootgevend, beledigend of racistisch zijn. Het is niet toegestaan afbeeldingen van andere personen te gebruiken om daarmee de suggestie te wekken iemand anders te zijn. Afbeeldingen van huisdieren zijn natuurlijk gewoon toegestaan.

Advanced Buy & Autobuy

Riverbingo is uitgerust met twee speciale functies die het aankopen van bingokaarten vergemakkelijkt. Het gaat hierbij om de Advanced Buy & Autobuy functie.

Met de Advanced Buy functie kun je alvast kaarten kopen voor een aantal ronden die aanstaande zijn, bijvoorbeeld omdat je even weg moet en de betreffende ronden niet wilt missen. Je kunt hier zelf je kaarten uitkiezen. Kaarten worden hier direct gekocht en verrekend met je saldo.

Bij autobuy kun je een aantal kaarten voor een vast aantal ronden bestellen. De autobuy functie gaat in per de volgende ronde als die welke op het punt staat te beginnen. De functie werkt zolang je saldo toereikend is om de geplande kaarten te kopen. Verrekening vindt per ronde plaats en kaarten worden aan het einde van de kaartverkoop automatisch geselecteerd en gekocht.

Meest Gestelde Vragen

Een nieuwe bingo site zorgt vaak voor veel vragen, daarom hebben we meest gestelde vragen op een rijtje gezet op een speciale FAQ pagina.

Riverbingo nieuws

Op BingoVrouwen.com houden we je geregeld op de hoogte van het laatste nieuws over riverbingo, al het Riverbingo nieuws kan je op een overzicht terug vinden!