Hoe gratis te spelen bij Walhallabingo

by Ellen van Waalwijk on 16 mei 2012

WalhallabingoHet gratis spelen van een leuke bingo online is iets wat menig bingo speler uitstekend in de oren zal klinken. Helaas is het niet zo eenvoudig als het klinkt. Bij Walhallabingo kan het echter wel. Via Hyves zal het sommige gebruikers al bekend zijn. Je speelt niet voor echt geld, maar je krijgt juist speeltegoed bij aanmelding om met de Walhallabingo om te leren gaan. Kortom, dit is de bingo die je zo snel mogelijk moet uitproberen. Lees door om er achter te komen hoe je gratis kunt spelen bij Walhallabingo.

Kies een kamer om te spelen

Iedere dag krijg je bij Walhallabingo gratis fiches. Wanneer je op je account inlogt, zul je zien dat er op dit account een aantal fiches is bijgeschreven. Natuurlijk, op den duur kunnen deze op geraken, en dan kun je bijstorten. Je kunt natuurlijk ook gewoon een dag wachten. Je account zal dan wederom verrijkt zijn met gratis speelgeld. Niet alleen kun je je saldo opmaken, je kunt er ook mee winnen. Met dit gewonnen geld kun je dan alleen maar nog meer bingo kaarten aanschaffen, ook al is dit geld niet echt door jou bekostigd.

Maak het jezelf nog gemakkelijker

Er is bij Walhallabingo ook de mogelijkheid om gratis te spelen op een automatische kamer. Je kiest zo een kamer uit, waarna je nummers voor jou worden doorgekrast. Je wacht rustig af en kijkt of je gratis speelgeld een goed vervolg krijgt. Bovendien kun je rustig met vrienden doorchatten.
Het verschil tussen Walhallabingo en Riverbingo is dat Walhallabingo voor het overgrote deel gebruikt wordt voor gratis spel. Riverbingo is daarentegen meer bedoeld voor spelers die met echt geld willen spelen. Het is trouwens wel mogelijk om gratis bij Riverbingo te spelen, je kan namelijk eenmalig een nodeposit bonus bij Riverbingo krijgen.

Wanneer je verstandig speelt en het potje bingo rustig aanpakt, kun je lang genieten van je gratis speeltegoed. Het is natuurlijk niet wenselijk om al je speelgeld meteen te verspelen tijdens de eerste potjes. In dat geval is de kans aanwezig dat je teveel wilt en de drang krijgt om bij te storten.
Onbeperkt bingo spelen doe je dus bij Walhallabingo. Het is een website die zich gericht heeft op het spelplezier van de klant. Wanneer je speeltegoed op is, wacht je de dag af en ga je rustig verder met nieuwe gratis fiches. Zo makkelijk is het bij Walhallabingo. Treuzel dus niet en grijp deze kans met beide handen!

Previous post:

Next post: