No Deposit Bonus bij Riverbingo

by Ellen van Waalwijk on 27 februari 2012

No deposit bonus bij Riverbingo!Heb je altijd al eens online bingo willen uitproberen, maar durf je het niet aan om gelijk een storting te maken? Dan is Riverbingo iets voor jou!

Bij Riverbingo.com krijg je namelijk €2,50 gratis bingo te goed als je je nu inschrijft. Het gaat hier om een no deposit bonus, je hoeft dus GEEN storting te doen om deze bonus te ontvangen. De enige voorwaarde die telt is dat de gratis bonus maar een keer per huishouden wordt uitgekeerd, dit om misbruik te voorkomen.

Door deze no deposit bonus van Riverbingo kan je nu dus volledig gratis kennis maken met de bingospellen van Riverbingo. Daarnaast kan je ook de community ontdekken, waaronder de gezellige bingo chat en de bingoprofielen van je medespelers!

Riverbingo is een vrij nieuwe online bingo site, maar het is van dezelfde mensen als Bingolot. Bingolot is een van de grootste online bingo sites in Nederland, en het is dan ook zeker een bedrijf waar je van op aan kan. Als je meer informatie over Riverbingo wilt kan je natuurlijk altijd onze Riverbingo recensie er op naslaan, op een kijkje nemen in he Riverbingo nieuws archief.

Previous post:

Next post: