River Bingo…. nog maar één dag wachten!

by Ellen van Waalwijk on 10 januari 2012

River Bingo HomepageRiver Bingo is de bingo hype van het moment, ondanks dat de site nog niet eens live is! River Bingo is van de zelfde mensen als Bingolot. BingoVrouwen heeft de website van River Bingo reeds gezien, en het ziet er naar uit dat River Bingo alles in zich heeft om de beste bingosite van Nederland te worden! Zo heeft River Bingo, een Nederlandstalig chat met moderators, je kan een lijstje maken met je bingo vriendinnen, je kan prive chatten, en ze hebben ook nog eens leuke jackpotten!

De naam River Bingo komt ook nog terug in de namen van de verschillende bingorooms. De bingorooms zijn vernoemd naar verschillende rivieren, zo is er de Seine bingoroom en de Jordaan bingoroom. Om de bingorooms extra sfeervol te maken hebben ze allemaal hun eigen achtergrond, met een plaatje van de desbetrefende rivier!

Eerder lieten we al wat plaatjes zien van de River Bingo software, waaruit bleek dat ze gebruik maken van de zelfde software als Hyves’s Walhalla Bingo. Bij Walhalla bingo kan je alleen maar voor punten spelen, dit in tegenstelling tot River Bingo, waar je wel echt geld kan inzetten en winnen!

Zoals ook in het bovenste plaatje te zien is, is River Bingo op dit moment nog niet helemaal klaar, zo ontbreken er bijvoorbeeld nog teksten. De lancering van River Bingo is al een keer uitgesteld, maar als alles goed gaat komt de site morgen online!

Previous post:

Next post: