Paasdrukte bij Riverbingo

by Ellen van Waalwijk on 7 april 2012

Het is alweer April en dat is de maand waarin meestal Pasen wordt gevierd (soms is het namelijk al in Maart). Amper een mens die weet wat er dan gevierd wordt, maar gezien de wisselende data per kalenderjaar is het in elk geval geen verjaardag. Wij weten het wel trouwens hoor en de wisselende datum heeft alles te maken met de datum waarop het na het begin van de lente voor het eerst volle maan is. De zondag daarop is het namelijk Pasen. Het lijkt dus altijd een gok, maar het is te berekenen.
Of het tijdens de Paasdagen ook een goede gelegenheid is om je geluk te beproeven weten we niet, mogelijk heeft dat meer te maken met de stand van de sterren en je sterrenbeeld, maar ook daar kunnen we niets zinnings over zeggen. Te berekenen is dat in elk geval niet.

Het gaat niet met een sneltreinvaart, maar het wordt steeds drukker en daarmee gezelliger bij onze Riverbingo. In de afgelopen 2 maanden hebben ze kleine onvolkomenheden in het spel weten te verhelpen en we kunnen stellen dat het spel nu helemaal voldoet aan de kwaliteitseisen die BingoVrouwen aan een bingosite stelt. Met regelmaat vallen er inmiddels Jackpotprijzen die liggen tussen de 25 en 350 Euro, maar wanneer de Jackpot valt is vooraf natuurlijk nooit te voorspellen. Volle kaart binnen 51 ballen en de Jackpot is voor jou!

Previous post:

Next post: