Veilig spelen bij River Bingo

by Sally van der Ruijt on 30 januari 2013

Er zijn vele redenen waarom vele spelers kiezen voor River Bingo. De verhoogde veiligheid op deze website is alvast één van de redenen waarom spelers altijd terugkeren naar deze bingoprovider. Alle transacties bij River Bingo gebeuren in een veilige omgeving en ook alle bingo spellen worden aan een grondige controle onderworpen. Indien veiligheid een grote factor is voor jou tijdens het spelen van bingo spellen, kies dan zeker voor River Bingo.

Bij River Bingo kan je gebruik maken van een groot deel betaalmethoden. Eén van de meest populaire betaalmethoden, die River Bingo ook ter beschikking stelt, is de PaySafeCard. Een PaySafeCard is heel gemakkelijk te verkrijgen, in je lokale krantenwinkel of supermarkt. Op deze kaart krijg je zestien cijfers, die je als pin code kunt gebruiken en kunt inwisselen voor echt geld online. PaySafeCard bedragen die je kunt gebruiken zijn: 10, 25, 50, 75 of 100 euro. Natuurlijk kan je ook verschillende kaarten combineren om een groter bedrag op je account te storten. Deze code kan natuurlijk maar één keer worden gebruikt, waardoor de kaart na gebruik niet opnieuw kan worden gebruikt. Dit in tegenstelling tot een kredietkaart.

Om valspelen tegen te gaan, hanteert River Bingo ook nog enkele extra regels. Zo mag er maar één account gekoppeld worden aan hetzelfde IP adres. Op deze manier kan vals spel worden voorkomen, bijvoorbeeld iemand die speelt met meerdere accounts. Ook wordt het gebruik van andere talen in de chat niet toegelaten, zo kan er niet worden afgesproken in een vreemde taal. Het spelen bij River Bingo is dus zeker 100% veilig.

Previous post:

Next post: